молитвы

Жанна Черноброва
Молитви мої за обрiй у лиху годину
Разом з вiтром вiдлетають. Україной линуть.
I збираючись у хмарки, зустрiчають iншi
I дитячи i жiночи й святi - материнськi.

Хмари линуть у тi землi де вiйни багаття.
Молитви,   що не почутi  гiршi за прокляття.
Не знайшовши свого сина, не зустрiвши брата -
Ой, впадуть дощем прокльону молитви за тата.

Молитви шукають рiдних. Не знайшовши - гинуть.
Ось вже хмари iз прокльонiв Україной линуть...



      07.03.15 р.