два способи командувати ж нкою

Елена Полищук Ладник
Є два способи командувати жінкою,
але  чи варто? Особливо укаїнкою!
Краще її коханням палким покорити,
обожнювати, пестити, любити!
Тоді всі виконає ваші забаганки!
В ній поєднається- друг, жінка і коханка.
І подарує почуттів багато,
з такою жіночкою кожен день це св"ято!!!