Подяка за однодумцiв

Людмила Дзвонок
Подяка, Боже, за людей,
З якими я в одному Дусі,
Бо з ними я в одному русі!
Твій Дух укупі нас веде.

Подяка за думки одні,
За те, що ми в однім польоті,
Об’єднані в одній роботі!
В єднанні наші усі дні.

Подяка, Боже, за любов,
Яка наповнює серця,
З якою будем до кінця...
Де будем потім з нею знов!
              05.03.2015