Мой Донецк год 2014

Анжела Луканова Полянская
Від сліз та горя повітря плаче
Від «братніх» градів Донецьк гуде…
Трикольорові та ніж у спині…
Хай так не буде, ні с ким, ні де…

Як жити далі, скажіть нам, «братья»?
Ким ви тепер себе назвете?
Біль, смерть, прокльони, більш нічого…
Як жити далі на цій планеті…

Футбол та Євро, «Шахтар» та пиво…
Все у минулому житті,
Тепер поля наші в могилах…
Де замість трав стоять хрести…