Майданбздик

Штурман 2
Щоб знищити всіх олігархів клан,
І всіх злодіїв, що грабують Україну....
У пориві, справедливому і єдиному
Зібрали, було в Києві... Майдан.....
Але проявили якусь "недбалість" :
Допреже своїх ворогів, знайшли інших -
Росії олігархів. Ставши ганьбити їх -
(За незалежность, типу піднялися)
І та спочатку справедлива ідея -
Порядок навести в своїй країні -
Пішла. А допомога, політиків ззовні,
Поставила до влади в Київ іудеїв.....
Печеньки то мізки зашаріл масам....
І обіцянками - "грошей багато дати"
Дозволили Вітька... на Петю поміняти...
Відкривши шлях до Ради... Пі да Расам....
Хто починав - тепер на острові притих....
Скакали що...., лежать у сирій могилі....
Країну розграбували і напроч розвалили
З Майдану вийшов лише..... - МАЙДАНБЗДИК!!


Чтоб уничтожить олигархов клан,
И всех воров, что грабят Украину, 
В порыве, справедливом и  едином,
Собрали, было в Киеве... Майдан....
Но проявили некую "небрежность":
Допреж своих врагов,  нашли иных -
России олигархов. Стали хаять их,
В главу угла поставив "незалежность"...
И изначально справедливая идея -
Порядок навести в своей стране....
Ушла .  А помощь,  политиков извне,
Поставила ко власти..... ИУДЕЕВ....
Печеньками  мозги зашарив массам...
И обещаниями - "денег много дать",
Позволили, Витька на Петю, поменять -
Открыв дорогу в Раду Пи да Расам.....
Кто это начинал – на острове притих
Скакали кто.., лежат в сырой могиле....
Страну разграбили... и напроч развалили....
С Майдана вышел лишь.... – МАЙДАНОБЗДЫК!!

     04 марта 2015г.