Къавах

Гулья Мисриханова
Къавах тарцин назик хилер
Кьил хураваз агъуз хьанва
Вафасуз яр хьана лугьуз
Ст1ал к1вахьиз ялгъуз хьанва

Зурба ят1ан  вин дувулар
Патав гват1ан шагьвар къайи
Назик я вин рик1 беденда
К1ени ярди хатур хайи

Къавах вуна кьил вине яхъ
Вин гьунарар къалура
Уьмуьр гьеле куьтягь хьанвач
Вафалу яр жагъура