Довго i разом

Ицхак Скородинский
Шлюби, звичайно ж, укладають на небесах…
Але продовжуються вони, негайно ж, і на шлюбному ложі…
І якщо після  ЦЬОГО у коханих все – кукі-вокі! – то вони живуть щасливо і вмирають в один день.
А якщо кохання на цій одрині тут же і ущухає?
Тоді дружина вважає, що все в житті – у звягу, а чоловік – що в цвях!
Але, все одно, вони живуть довго і разом…
І, уявіть собі, навіть вмирають…
Тому що до небес, щоб виправити цей нестаток, – ну, ніяк не дотягнутися..