Зав тайте люди...

Артём Бугаенко
Завітайте люди на Киргизьку
Там посеред будинків Джунглі є,
Під дахом літо навіть взимку
Дарує нам тепло своє.

Забави для дорослих і малечі
Гарантують гарний настрій Вам,
А стомлені сідниці й плечі
То для душі чарівний бальзам.

Атракціони, басейн - джакузі
Відчуттів й адреналіну друзі,
7d кінотеатр - лідер технологій
Новий світ реальних аналогій.

Прийдіть мерщій - зміцніть імунітет
Там купа користі для м’язів,
Із космосом зустрінтесь тет-а-тет
Я певен - Ви будете в екстазі.