А за в кном пада сн г

Миша Стан
А за вікном падає сніг

А за вікном падає сніг -
Він заміта сліди твоїх ніг...
А за вікном справжня зима -
Тільки жаль, що тебе поруч нема...

А за вікном все біліє навкруг -
Тільки тобі уже я не друг...
А за вікном холод, мороз -
Ти пішла геть від мене всерйоз...

Пізно уже кричати щось вслід,
На серці від слів залишився слід,
Його ніколи не загоїть час, повір,
Ти його пошматувала, наче звір.

Я ж хотів вернути все назад,
Але цей завадив снігопад.
Він змітає пам'ять нашу на путі -
Вже давно між нами почуття не ті...

І тепер геть ти від мене ідеш,
І назад тебе уже не вернеш.
Незважаючи на всі мої зусилля -
Я відчув своє безсилля.

Ти не моя, я це пізно збагнув,
Жаль, що тоді тебе не вернув...
Так поступово я втрачаю всіх -
Дивлюся, як сліди замітає сніг...

Знаю, важко буде жити так.
Стиль життя -- вовк-одинак!
Але напевне буду знати я одне -
Ніхто не зрадить уже мене...

І хай за вікном падає сніг!
Хай життя забира від мене усіх!
В любові мені не повезло,
Та я живу усім вам на зло!!!

Автор: Стан Михайло, м. Київ, 26 лютого 2015 р.