Бидло

Аарон Тартаковский
Дурень думкою радiє,
Тож пiшов в поети,
З кожним словом молодiє, 
Пише вже сонети...               
.
Не бажаю слухать вiршi,
Все менi обридло -
Сам колись писав не гiршi,
Хоч i кажуть: бидло!