Мама

Валентина Ващенко-Голикова
 Тільки тепер я розумію,
Що значить мати у житті.
Нема на світі їй заміни.
Без неї я у самоті
Дух особливий був у неї-
добром впливати на людей.
А хто забуде маму-неню,
той і не вартий всіх ідей,
яким навчила нас матуся,
якими в шлях думок вела.
Я добрій пам'яті схилюся,
відчую тінь її крила.
 ,