хто признав помилку...

Люся Антонова
Бракує часу ...
і нас все менше .
Де ж та помилка
що була перша ?
І хто признає
її такою ,
що все звернула
 вниз головою ?
А хто згадає
про каяття?
Чи знов піде все
 у небуття...