23 -февраль

Гулья Мисриханова
Ислягьвал  хуьз гьамишанди
Женгера хьайи
Лигим хьанвай рухваяр я
Ватандин ч1ехи

Магьщур хьанва  душманриз куьн
Тежез патав къвез
Куьн дидедин хурудай хъвай
Нек гьалал хьуй квез

Мубаракрай квез февральдин
И югъ къвезавай
Кич1е тушиз  гьар женгина
Гъалиб жезавай
22.02. 2015