Народився хлопчик

Горбатюк Надежда
Народився хлопчик у сім'ї.
Подарунок Божий - це хлоп'ятко.
Хай зроста здоровим та міцним,
І щоб слухав зАвжди маму й татка.

Божа його хай веде  рука,
Захист Божий з ним завжди пребуде.
Виріс щоб  і став дитям Христа,
Щоб служив з любов'ю Богу й людям.

Щоб батьків цінив і шанував,
Був щоб добрим, щирим, роботящим.
Я від всього серця зичу вам,
Щоб жилИ ви всі у Божім царстві.