Ти моя муза...

Мехти Волас
Ти моя муза, моя пісня,
Ти моя радість і жура.
Таких як ти не буде після
До тебе я таких не знав.

Тебе не бачу - серцем краюсь,
Побачу - музика дзвенить.
В своїх роках не переймаюсь
Як птах душа моя парить.

І звідтіля, з під хмар високих
Кохання музика луна,
І їй немає перешкоди
І краю їй також нема.

І поки пісня цяя лине
Я буду жити і творить,
Бо без кохання муза гине,
Без музи й пісня не дзвенить.

03.11.2009