О Боже, чим я завинив...

Мехти Волас
О боже, чим я завинив,
За що мені такії муки?
Цей стан гнучкий і ції руки
Зі мною навіть уві сні,
Але належать не мені.
О боже, чим я завинив?

Не бачу їх - душа болить,
Я їх торкаюсь - серце тає
І долі кращої немає
Як стан гнучкий твій обіймать,
А руки ніжно цілувать
І бути поруч кожну мить

3.11.2009