Пригорни...

Тамара Романова
Ніжним дотиком сонця  увійду у твій сон.
Розмалюю барвисто я полотна душі...
Поцілую вуста, доторкнуся до скронь,
А на ранок для тебе, напишу я вірші.

Пощебечу, мов пташка кохання слова,
Доля нас об’єднала, дала два крила.
Я зберу мов намисто мрії всі в почуття,
Я так довго кохання для тебе своє  берегла.

Без журби, без образ, буде щастя твоє.
Та розквітне в душі світлий подих весни.
А кохання цвістиме   духмяно – хмільне .   
Ти до серця свого, сильніше мене пригорни.