русско-укра нський стих

Леонид Ладыженский
Потреба є у нас в воде и хлебе,
Все інше доля мазунів Столиц
Але завжди журавель в синем небе,
Приємніше захватаних сеніц…


Краткий чатлано-український словник:
* Потреба є у нас - Потребность есть у нас
* Все інше доля мазунів - Все иное удел баловней
* Але завжди - Но всегда
* Приємніше захватаних - Приятнее залапанных синиц