В рш

Ольга Воля Рева
Я напишу тобі вірша.
Як начитаєшся, то викинь.
Це щось мене поплутав квітень.
Але не вір, не поспішай!

Я напишу тобі вірша.
Він буде вельми нецікавий.
Але ж він прагне не до слави,
Бо це кричить моя душа.

Я напишу тобі вірша…
А може й ні – нема натхнення.
Я наше хмуре сьогодення
Не маю сили прикрашать.

2007 г