Я в кожнiй жiнцi бачу лиш тебе...

Мехти Волас
Я в кожній жінці бачу лиш тебе,
Твої вуста, твою усмішку милу,
І образ твій малюю щохвилини,
І день і ніч до тебе серцем лину,
І в кожній жінці бачу лиш тебе.

Я завмираю, дихати боюсь,
Побігти хочу, та немає сили,
Злетіти хочу – хтось підрізав крила,
І вітер не наповнює вітрила.
І страшно, що це сон і я проснусь.

А ти десь там, за плетивом доріг,
І сум болючий серце знов стискає,
І день за днем неначе рік минає,
І в кожній жінці я тебе шукаю,
А ти десь там, за плетивом доріг.

Я в кожній жінці бачу лиш тебе,
Ловлю твій погляд, грію твої руки,
Та проміж нас тривоги і розлуки.
Згасає день, мов свічки гаснуть звуки.
Я так хотів побачити тебе...

1.06.2000.