Кохаю мов на злетi лiт...

Мехти Волас
Кохаю, мов на злеті літ,
В тривозі серце завмирає.
І день за днем мов сон минає,
І знов з'явився долі слід.
Кохаю, мов на злеті літ.

Дзвенить відлунням зорепад,
Горить як полум'я калина,
І журавлина пісня лине,
І за теплом сумує сад.
Дзвенить відлунням зорепад.

Хвилююсь, мовби в перший раз,
Спішу зігріти твої руки.
I вальсу чарівнії звуки
У майбуття кидають нас.
Хвилююсь, мовби в перший раз.

Кохаю, мов на злеті літ,
Забув про роки і про втому,
I на стежинці незнайомій
Своєї долі бачу слід.
Кохаю, мов на злеті літ.

18. 03. 2000.