Пiсня

Мехти Волас
Ніч, як пісня, над містом кружляє,
Зорі квітами в небі горять.
Жду тебе, лиш тебе я кохаю,
Та разлуки між нами стоять.

Ти прилинь, моя пташко, благаю,
В серці сум і тривога бринить.
Лиш тебе, лиш одну я жадаю
I душа лиш за тебе болить.

Лиш з тобою вуста розмовляють,
Пісня в небі для тебе дзвенить,
Зорі ясні для тебе лиш сяють,
Вітер листям тобі шелестить.

То ж почуй мою пісню, кохана,
Хай не згаснуть твої почуття.
Ти для мене едина, жадана,
Не на день, не на рік – на життя.

8.01.2000.