Про креативнiсть, обдарованiсть тощо

Лариса Лорнет
Під супроводом витримки до заліку
не так трусило б, наче сучий хвіст
і можна було б викласти мозаїку,
якби ж згадати молодість, і, - хист!

Роздвоєності – паралель електрики
підсилюють в нас електричний струм,
веселок - пропорційний тип еклектики,
й обернено непропорційний сум.

Що ж, божий дар надмірної чуттєвості
нас робить уразливішими ніж
Формально – протоколові миттєвості,
тому на тих манежах знову ті ж…

Хай креативність не стандарт амбітності,
та має справжніх цінностей шкалу,
і власний непідробний клас елітності,
такий формат не дасть на поталу.