Молитва

Лариса Лорнет
Боже, боронь сестри душу.
Боже, зціли сестри тіло.
Боже, струсни оту грушу,
Щоб у Кремлі не смерділо,
Щоби прозрів непритомний
Дух навіженої маси,
Визволи сестру з полону,
Тільки зроби це завчасно!
Хай розширяють свій власний
Простір вибачень й спокути.
Світ, весь розкутий й сучасний
Стежить і молить: зі скрути
Сестро, зцілись, відродися,
Серце не знає спокою,
Тільки не гинь, повернися!
Сестро, усі ми з тобою!