Серце палаэ любов ю

Тамара Романова
Моє серце нестримно палає любов'ю,
І в повітрі кружляє її аромат.
Яке щастя, пірнати в те море з тобою,
смакувати цілунки твої - мармелад.

Ми кружляєм у танці з тобою любові,
руки з"єднали, та разом наші серця.
Я вдивляюсь у очі твої волошкові,
тебе довго чекала, благала Творця.

Бути поряд з тобою, відкрити "кордони"
пити щастя й любов всю з тобой до кінця.