Посмiхнися!

Агнесса Солнечная
 

ПОСМІХНИСЯ! :-)                Агнесса Сонячна


Посміхнися спозаранку,
Настрієм мене зігрій!
Я зрадію знов світанку,
І живу в світі надій!

Сонце мружить ніжно очі,
Богу ДЯКУЮ за ВСЕ!
Не бувати довго ночі…
Нас життя вперед несе!

Буде МИР! Настане РАДІСТЬ,
Досить сУму у очах!
Від очікування сладість,
Навіть у простих речах!

Слава Богу, бачу сонце,
Їжа є, і поряд ТИ!
Дивимося вдвох в віконце,
Досягнули ми мети!