***

Иванов Владимир 65
"мертві" і загиблі

Скінчиться війна, та не забудуть люди
Всіх «мертвих» і загиблих на війні.
Люди поіменно пам’ятати будуть
Хто загинув. І хто «вмер», рятуючись в тюрмі.

Всіх загиблих люди пошанують,
З честю проведуть в останню путь.
Школи і проспекти переіменують
Обеліски в квітах зацвітуть.

Закарбують у серцях навіки люди
Тих, хто душі покладали на війні.
Шанувати будуть їх повсюди.
Про героїв не забудуть, ні !!!

Хто загинув на війні, в серцях живе навіки.
Всі ми приклад братимемо з них.
Та, нажаль, духовні є каліки,
Ті, що «вмерли», хоч вони серед живих.

Житимуть «мерці», як перевертні,
Мружачись з військових перемог.
Плазувати будуть – безхребетні,
Бо пробачення дає їм лише Бог.

Кожен йде в безсмертя, як сам знає.
Хтось з Майдану зразу на Донбас.
Інший сам себе «померлого» ховає
Бо з народження духовний невіглас.

Різні долі «вмерлих» і загиблих.
Різними шляхами йдуть вони,
Різна пам’ять про плазуючих й несхибних,
Різні «смерть» і героїзм у цій війні.