Настрiй одного вечора

Наталья Днепровская
Малюю сутінки
 сумішшю льоду і меду,
  диханням вітру,
   обіймами теплого пледу,
    містичністю неба,
     смарагдом зірок,
      блідністю хмар,
       оксамитом думок,
        мрій з ароматом чуттєвих бажань,
          таємним акордом спокуси,
           намистин палких цілувань,
            ритмів нестримного пульсу,
             ніжних торкань
              і шепотінь про кохання...

              Але,
               в розкішних сутінках,
                в напівтонах міського блюзу,
                тануть мрії.
                Ніч наповзає
                холодна і слизька,
                в'язка, волога,
                мов медуза.
                Сум і
                розчарування.