Пiд вiкном у мене вдома

Оф Аржанг
Пiд вiкном у мене вдома
Вишнi двi цвiтуть,
Вбранi гарно, бiлоснiжно,
Наче когось ждуть.

Зацвiли на радiсть людям,
Все цвiтуть, цвiтуть,
А над ними хор кружляє,
Бджоли все гудуть.

Як милують менi очi
Ой, яка ж, краса,
Навiть з темрявою ночi
Iхнiй цвiт сiя.

Певно в свiеш не знайдеться
Кращоїкраси,
Нiж у мене пiд вiконцем,
Вишнi¬– двi сестри.

Мякшева Татьяна Валерьевна– начинающий автор.
Украина-Кыргызстан