А оч1 дивляться угору...

Горбатюк Надежда
(велика літера в середині слова - то наголос)

 Іде війна і ллється кров.
 ...А очі - дивляться угору,
 Де Вічний Цар, де Бог-любов,
 Який прийдЕ за нами скоро.

 Прийде за Церквою Ісус.
 А ми готові, сестри, браття?
 То ж перевіримо свій дух,
 Чи у світильниках є масло.

 Чи маємо в серцях любов,
 Чи виріс плід той, що для Бога.
 О, Наречена! Приготуй
 Себе для Господа Святого!

 Омий в КровІ Христа свій гріх,
 Зніми тягар з душі в молитві.
 І буде лЕгким наш політ,
 Як переможемо у битві.

 В духовній битві, не з людьми.
 Бо наші вІйни - не із ближнім.
 Хоча диявол, древній змій,
 Хоче в ненАвисті світ знищить.

 Допоможи, Ісус Господь,
 Спаси і тих, хто не спасенний.
 В ці дні останні нас виводь
 Із благовістям, з Твоїм вчЕнням.

 Дай сил до інших донестИ
 Те, що в Тобі однім прощЕння.
 А ближнім всім серця відкрий
 Прийняти Слово не даремно...

 О, наш Господь, земля в вогні.
 Та ми в вогні молитви станем,
 Й помолимось за світ Тобі.
 Що буде далі - Ти лиш знаєш...