Як зустр ну тебе

Рахний Александр
«Як зустріну тебе, то не знаю
Щось сказати чи вистачить сил
А допоки тебе обіймаю
І чекаю ось-ось буде мир»

«Не журись ти за це, не печалься
Божа Матір тебе бережи
Головне ти живим повертайся
І нічого мені не кажи

Мені тільки б тебе обійняти
Та відчути руку в руці
В степ широкий тебе зустрічати
Вийду ранком, чи пізно вночі

І від щастя я буду кричати
Ну, а зараз молитву шепчу.
Коли будеш додому вертати
Я зорею тобі просвічу»

12.02.15.