Ак-Довурак, Хавак-Баары

Рада Куулар
Торуттунген черим
Ак-Довурак хоорай.
Торелдерим угу
Тоогузу ында.

            Ак-Довурак хоорай,
            Ак-Довурак хоорай.
            Хавак-Баары черим
            Сайзыразын-на!