А що, мовчати?

Петр Коваль
Що їси? Звичайно сало.
Поділись. Самому мало.
Їж, чи пий, чи нюхай газ,
А не лізтимеш до нас,
Поділюсь, я щедрий хлопець,
Свій, не ваш і не європець.
США? Обаму в жопу,
Ми нікому не холопи.