Ранок

Петр Коваль
Ту сірість, яка з'їла чорноту, окрашує вже синь,
Чекає ранок сонця з нетерпінням .
Воно прийде і з віковічним вмінням
Заявить ночі – насьогодні згинь.
Вже сніг скрипить під першими ногами
І буде день (як добре, що він буде),
Поміж турбот в різноголосім гамі
Його прожити мають різні люди.
Як добре, що хороші все ще є.
А сонце встало, вже проміння льє.