Слово слов янам

Летиция Белоус
Нам слово дали пiсняри
що проспiвали гусляри
i Кий його нам промовляв
слов’янський шлях нам показав

Його згадала та душа,
що хоче освiтити шлях
й до нього були в нас пiснi
їх нам спiвали гусляри.

В них оживала та любов,
яку я хочу вiдродити знов
в сердцях її спiвали ми -
слов’янскi дiти-гусляри.

Вiдкрийте душi та серця
нехай в них зацвiте життя
щоб вiдродити в них любов
тодi ми заспiваем знов.

"Моє життя - то є любов
i в сердцi ожива вогонь
в якому Бог нам говорить -
любити, жити i творить."

i-(и) славу понесли
Славяне, что пришли творить
давайте вместе прославлять
слова-славянский дух опять и петь- спiвать!

"Я - жизнь, любовь, а значит Бог
пришёл на землю эту в срок
и благодарен за урок
пою о том, что превозмог !"

И я скажу вам всем друзья -
одна душа у нас славян
пусть охраняет нас она
и славится на все века !