***

Чарли Марс
Хлопці, я звертаюсь до Вас!
Я ще з тих, в кого в серці є примарна віра.
Де ващі яйця, кляті метросексуали?!
Де чоловіча гідність і сила?!

Я дивлюся на ваші гейскі вчинки,
Які не вартують навіть личинки,
А ваше "дівоче лезбійство"
Перетворило дівчат на моральне "убійство".

Перенакачене тіло зараз у моді,
Всі на "підкатах", з айфоном в руці.
Ви вірите пресі, тіві і лженауці,
І занурююєтесь у сексі і власній вигоді.

Включіть у собі справжнього мужчину,
Який буде любити свою кохану жінку,
Який не буде думати, як зачесати волосся на лобі,
Який не проміняє кохання на хобі...