Mergand spre fericire...

Гуцу Михаела
Mergand spre fericire, fiecare dintre noi
Trecem pe poteca vietii pe capul tuturor,
Calcam corpurile moarte adanc in noroi
Insa uitam ca si noi suntem muritori.

Pe picioarele obosite, de drumul greu
Se ridica mai sus un vierme pacatos,
In carne tot el sapa un adanc transeu
Demult pe corp tot curge singe venos.

Durerea ne cuprinde, insa nu stopam
Mergand spre fericire, omul rabda toate
Dar daca tot lasam si viermele nu eliminam
Vom cadea pe drum intre trupurile moarte.