Зачинити всi дверi. Змiнити пароль i забути...

Натта Ли
Зачинити всі двері. Змінити пароль і забути.
Одна одній назустріч в годиннику стрілки не йдуть.
Не вагатись, завжди обирати пряму на розпутті.
Все собі обіцяю, і все в собі сил не знайду…

Так самотньо сьогодні у цих перелатаних стінах.
Ти і досі мовчиш, я за тебе собі відповім.
Ми за кілька хвилин стаємо безнадійно чужими.
Якщо я ненароком скажу, що люблю – ти не вір.