Я навсекда забыл мечтать

Васыль Брыль-Кобзар
О самам главнам:
Кокда бы была жіва мать,
Я умірал бы й.

Якоя деля Козь к Кентавр!
Ты выбіраль сам ш?!
Вот і жірі свую там Рачк.
Марш с хаты!

І вот забілі зь Васілька й.
А шо нам, Гадам!
Ныхай здыхае сатана ш
Тут во ув падлый.

Мы в наім здам кваТіру нат,
Раз ты тут с намы
Шэ й дойГляйДайЕсь інтэрнат:
Ну, тёшч с шваграмы шч.

А в Рамы нету жэ й ні й Вайс.
А НІ й Васяры Ж.
Шо дэсь шэ в Набережных шайк
Лупыв Ж татарый.

О так от, так от Жабынят
Догля2й, старыць.
І ны хіра ны молока
От КозЛійНятКА Ш.

С3лок* забывся в угол даж.
Ны с кым ны ж тявкал.
Да не! Мы зары шэ й замка й
З двырма злямайім!

Шо? Можэ, комната маЛа й
Ля двох засранцый?
То на, возьмітэ этту, майн!
Чы шо вам надоть?

Ведь кухня тожэ вашя.
Са всі й діваны ажны!
І сплю лі на шкапах
Розламаных?

О так мы бырыглы сынка.
Шо надто старый ж,
Шоп шэ пожыв він хоть сполна,
Скік Божэ дасць вжэ.

Но шо то гондэ мні Сірошк
Шчэ хвайно Ка’жан?
Я, шчо, яшчо ны біл ні й яйц
Об стіны яхвый?

Да я ж дурак однако!
Я швабра. Я балван.
І дэ шэ нам доярКУ П.
По тіпу Томка-Драй. С СімаргЛам Ш.
Вот веть зашла на Сайт?
І бачыть: да, чудак.
А ныц поняты Ж Жаранц.

Так вот. Кто рускіх жаждет
Стіхов, да і нармальных,
Пажалста, на Стакан:
В нас полный шкаф іх. За свой шчот гахнул.
Награл баянам зь.

…а тута… где ІСКать
ІКСа Ж.
Нымае спіска дазь Тетрадей.
К прымеру, Коляда, Купала й

…Ну, на ша: послій травлі.
С3лок* – Стрылка бЕ ЗЬ.
Но Сёмка ест ТроячКУ Й!
А Пятака й тым паЧА Й! Нумерологій знай хоть