For my Alice

Анастасия Ткаченк0
Усе забувається, все минає,
Погане стирається пам'яттю.
З-за хмар сонечко вже визирає
І будеш  колись коханою ти.
За темною нічкою - світлий день.
Радість із сумом чергується.
Алісі наприкінці завжди щастить,
А сором і страх забудуться.