Спритнi бiлки - укр яз

Валентина Черняева
Більчачі ігри

В лісі білки-діти грали.
По гілках вони скакали.
Добре дітворі!

Їх матусі рахували.
Діти все мерщій скакали
Там, десь угорі.

Так стрибали вже годину.
— Зупиніться на хвилину!
Мати просить їх.

Ні! Не може бідна мати
Всіх дітей порахувати.
Порахуй рудих.

(Малюнок – 2 мами-білки, вище них гілки дерев, по яких стрибають 5 білочок).