що це, бiле...

Лариса Лорнет
Що це, біле волохате?!
Вулиця в пуху, чи ваті?
На дорогах, на деревах –
Біле марево, як пера,
Ніби завітали сни…
Це звичайний, білий сніг
Кутає нас покривалом.
Вчора ще не вистачало,-
Мерзла льодьона земля.
А сьогодні, як маля,
Загорнулася у ковдру,-
Не страшать завії норду,
В подорожі до весни
Білі, ніжно-білі сни…
Ми ж, - на лижі і санчата.
Любо гратися малятам!
Між сніжинок у танку
Стрінемо весну п’янку!