Совенята в капелюхах - укр яз

Валентина Черняева
Готувалися до свят
Десятеро совенят.
Кожне з десяти в матусі
Має бути в капелюсі.

Всім дала. Один малюк
Десь згубив свій капелюх.
Скільки ж на гілках сидять
В капелюхах совенят?
(Малюнок- 9 совенят, сова роздає капелюхи).