Тягнемо-потягнемо - укр яз

Валентина Черняева
Щоб такий врожай збирати,
Став дідусь на всіх гукати.
Скільки вибігло із дому
Підсобляти діду тому?
(Малюнок – витягують ріпку дідусь, бабуся, онучка, собака, кішка, миша).