Музика першого кохання

Валентина Ващенко-Голикова
Під музику дощу,                що такти відбиває,
печалі відпущу
і серцем заспіваю.

Тебе я кличу знов,
хоч знаю,що не треба,
а згадки про любов
ведуть в думках до неба.

Міняються смаки.
Давно вже розлучились
Мету взяли роки,
а музика - лишилась.

Мелодія - звучить.
Почуй її,любове,
що має залучить
на зустріч випадкову.