Розбуди мене

Ториани
Від жаху ночі розбуди мене.
Скажи, що сон, скажи, що все мине.
Скажи, що сонце встало в новім дні.
Про те, що любиш, ти скажи мені.

Торкнись волосся, поцілуй в чоло.
Скажи: що снилось, то вже загуло.
Звучи, звучи, мов щастя голос мій.
Жаданим світлом вранішнім жеврій.

Вгамуй мій страх, жени жахливі сни.
Скажи, що разом ми діждем весни.
Своєї віри незгаснИм вогнем
Від жаху ночі розбуди мене.


03.02.15