без цього вже не можу

Дарина Полевая
Ти неначе сонце,
Грієш теплотою,
Ти неначе море,
Що торкає небо.

На вустах неначе
Ти краплинки меду
Як тебе нема, не можу
Інших вже не треба.

Це неначе щастя,
Що торкає серце,
Так буває рідко,
Але воно частіше б*ється.

І не схоже на кохання,
І на мрію ледве схоже,
Просто я торкаюсь неба,
І без цього вже не можу.