Оленцi

Мехти Волас
Лагідна, мов тепле літо,
Ввічлива, як доброта.
Маминим серцем зігріта
Входиш ти в юні літа.

Ой, нелегкі ті дороги,
Котрими маєш пройти.
Хай буде менше тривоги,
Хай буде більш доброти.

Хай буде плідним чекання,
Менше незгод, маяття,
Чистим і вірним кохання,
Та не на день – на життя.

Хай тобі зіроньки сяють,
В щасті хвилюється кров.
Хай все життя зігріває
Мамина вірна любов.

19.12.99.