Вiд Cкрябiна

Валерий Гаевский
(Пам’яті Андрія Кузьменка)

Вже і у нас вбивають як в Росії,
А значить гад заліз до нас в сім’ю
Вже зовсім темно стало на Вкраїні
Пора знайти тих, хто вбива, інакше – тьфу!

Інакше і Єсєніни й Висоцькі
В нас вимруть, наче Бог тут не бував
Інакше всюди в нас не буде толку
Встань Чорновіл – скажи хто вбив тебе,
хто в України тебе вкрав!

Ми можем все забути, все простити,
Але не можемо забути і простить
Тим, хто забрав життя в них, щоб не з нами жити
Ми всіх знайдем і покараєм, ждіть нас – ждіть!
02.02.2015.