Прыпэрся грэць на Украину

Омский Хохол
Прыпэрся грэць на Украину.
Завылы шелудиви псы.
Вмисто того шоб защитыть Родыну,
Стараються больнишь ии вкусыть.

Заморскых слухають послушно,
Покорно ихню выполняють волю.
Як будто нации цэ нужно,
Шукають в Запади счаслыву долю.

Заставылы молодиж стрыбать.
Крычать толпою чорти шо.
Так хтож заставыв вас так думать?
Шо впэрэди вас ждэ ищо?

Дома розбылы, цэрквы, школы.
Як будто Вам глаза заслалы шоры.
Гэть, ны нужно православной веры,
И шельмують всэ биз всякой меры.

Опомнытэсь пока ще можно,
Соби Вы ворогы, соби!
Цэ всэ продлыця, будэ позно,
Очистыть душу, во своей груди!

Пустылы зло чуже на зэмлю,
И в том вы вынувати сами.
Сказать охота тикэ тю!
И розвысты руками.